Filmreview By Jolissa: Confessions of a Shopaholic

-geschreven door Jolissa van CatsAreCute         

De journaliste Rebecca Bloomwood wil dolgraag een job bij Alette, een modeblad. Jammer genoeg wordt ze niet gekozen. Uiteindelijk gaat ze werken bij een zustermaatschappij. Ze moet daar een column voor schrijven over haar eigen financiën. Alleen weet niemand daar dat ze in de grote schulden zit…

Toch wordt ze beroemd met de column ‘Het meisje met de groene sjaal’ waarin ze wél eerlijk is en schrijft over haar miskopen, aankopen en ook over uitverkopen die ze niet mocht missen.

Ondertussen volgt ze, omdat het moet van haar beste vriendin, lessen voor te stoppen met shoppen, shoppen en …nog eens shoppen.

Wat ik persoonlijk erg grappig vind is dat ze haar baas en collega’s wijs maakt dat ze gestalkt wordt, terwijl het eigenlijk iemand van de bank is voor haar met d’r neus op de feiten te drukken. En dan komt ze hem tegen in de lift…

Het ergste is dat haar baas, waar ze tot over haar oren verliefd op is, alles gelooft. Ondertussen gaan ze shoppen, dansen en doen alles samen.

Op een keer merkt ze dat hij een ander mee uitneemt naar het bal. Ze voelt zich enorm gekwetst.

Dit is mijn favoriete scène van de hele film:

shop

De film wordt regelmatig op tv gespeeld, dus hou de tv-gids in de gaten. In totaal duurt hij 104 minuten. Het genre is komedie met een vleugje romantiek.

Ik hoop dat jullie overtuigd zijn, en de film zeker eens gaat bekijken!

Liefs,

Jolissa van http://www.mystorycatsarecute.blogspot.be/

 

Nina: Zo, dat was een artikeltje geschreven door Jolissa. Thanks sweety! Zelf heb ik deze film ook al een aantal keer gezien, en hij blijft leuk. Gezellig om met je vriendinnen te kijken!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s