HOW TO : Natural Beauty Look

Veel mensen willen er uitzien als een ‘natural beauty’.Het lijkt dan alsof ze geen (of zachte) make-up ophebben.Héél naturel!Taylor Swift is eigenlijk het perfecte voorbeeld van zo een make-up look!Deze look kan ook prima dienen als Valentijnsdag make-up.Ik leg je uit hoe je deze maakt.

Stap 1.

Camoufleer onzuiverheden.

Foundation is hierbij vaak overbodig , gewoon concealer waar het écht nodig is.Als je een perfecte egale barbie-skin hebt , lijk je vaak fake.Vermijd dit dus , en smeer geen heel flesje foundation op je gezicht.

Stap 2.

You eye beautifull!

Je ogen moeten spreken!Zij zijn een van de belangrijkste elementen in je gezicht.Het maakt je zoals je bent.Die twee kijkgaten van je zijn uniek.Dus het is belangrijk dat ze ook naturel blijven , ‘vermink’ ze niet al te veel.Misschien een klein likje mascara , streepje eyeliner, randje wit oogpotlood op je waterlijn and that’s it!Easy!

Stap 3.

Oh my gloss!

Subtiel lichtroze liploss is het allerbest!!

Stap 4.

Finishing touch.

Klein beetje roze blush op je appeltjes en fixing spray.

Hup , you’re ready to go!

Dit is een simpele alledaagse look , die niet opvalt en ook niet veel tijd in beslag neemt.Ik draag hem zelf heel vaak.Je kan hem ook een beetje aanvullen/veranderen door eyeliner met wing gebruiken , lichtbruine oogschaduw , highlighter , … Dit moet je zelf bepalen en uitproberen.Hierboven is gewoon de simpele basis.

Nina

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s