Scrubs : de verschillende mogelijkheden

Ik heb wel al eens wat eerder geschreven over scrubs , en hoe je ze zelf maakt.Je kan ze maken op verschillende manieren!Vandaag laat ik weer wat leuke basisrecepten zien.Lees snel verder!

Als je je ineens wilt wassen én scrubben , dan kan je best badzout en douchegel gebruiken.Hoe meer badzout , hoe grover de scrub.Goed uitsmeren en scrubben maar!!! Deze scrub is geschikt voor onder de douche of in bad.

Ook badzout en bodylotion gaat!Doe het samen , smeer uit.Het kan zijn dat een deel van de scrub (het lotion deel) intrekt in de huid.Dat is niet erg!Spoel het nadien af met lauw water.

Suiker en bodylotion , suiker en badzout , zout en badzout , zout en bodylotion , … Combineer er maar op los!TIP : Als je wil dat je scrub een lekkere geur heeft , voeg er dan wat bodysplash aan toe.Geen parfum!Parfum is niet gezond voor de huid en bevat chemische troep!

Je kan altijd fruit , honing , yoghurt of andere natuurlijke producten toevoegen.

Ook een gezichtscrub is superhandig te maken!Gebruik hiervoor wel gezichtsvriendelijke producten.Geen zout , bodysplash , badzout , douchegel of dergelijke.Wat dan wel? Simpel : suiker en dagcreme.Hier zal ook de creme wat intrekken in de huid , en de suiker zal wat oplossen.Als je hier een geur aan wilt toevoegen dan kan je fruit gebruiken.

Hopelijk vonden jullie het wat interessant ,

tot de volgende keer!

p.s.: Als je wil dat ik een artikel maak over iets wat jij wilt mag je dat altijd melden in de reacties!Beautyvragen kan je me altijd mailen ( beautytipscelebs@hotmail.com ) of vragen in de reacties!

Liefs ,

Nina

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s