Awesome Beautyblogs

Vroeger maakte ik regelmatig eens een artikeltje met mijn favoriete blogs in.Toen waren het er nog 5 ofzo , nu zijn het er veel meer!Mede dankzij mijn blog , heb ik veel andere beautyblogs ontdekt.Soms door een mailtje van een bezoekster , soms gewoon door een reactie en soms ontdek ik het wel zelf.Anyways , lees snel meer voor mijn favorieten!

Sommige beautyblogs bezoek ik dagelijks , andere maar eens in de week.Hieronder mijn dagelijkse checklist :

http://www.beautygloss.nl/ : Beautygloss was veruit de allereerste beautblog die ik volgde.Mascha is een groot voorbeeld voor mij.Aan haar heb ik veel te danken ; mijn blog.Door haar ben ik beginnen bloggen!No beautygloss , no life!

http://www.misslipgloss.nl/ : En toen kwam er Misslipgloss!Door beautygloss heb ik ook MissLipgloss ontdekt.Mascha blogt veel over haar vriendinnetje Cynthia.Ik was benieuwd en nam daarom ook eens een kijkje op haar blog.Wat een leuke blog zeg!Sinds kort heeft ze een nieuwe lay-out , wat het lezen nog leuker maakt!

http://www.teskuh.nl/blog/ : Teskuh is ook een vrolijke , beauty&lifestyle blog.Het leuke aan haar blog is dat er niet alleen beauty-artikelen verschijnen.Maar ook food , celebs , music ,… En nog veel meer!

http://veracamilla.nl/ : Vera kan ik eigenlijk niet uitstaan :p Gewoon omdat ze denkt dat ze alles weet , alles kan , en alles ís.Toch maakt ze soms leuke updates.

En dan nu de blogs die ik een paar keer in de week bezoek :

http://hotbeautygirls.wordpress.com/ : Op zich maakt ze soms leuke blogposten.Maarrrr…Ze kan niet tegen kritiek….Ooit had ik eens in een reactie gezet dat ik haar smokey eyes niet mooi vond omdat ze niet gelukt waren.En woow wat kreeg ik een felle reactie terug!Toen zei ik voorzichtig dat ze misschien niet kon omgaan met kritiek , en ze begon weer woorden naar me te smijten!Ze heeft alle reacties verwijderd.

http://www.girlscene.nl/ : Girlscene heeft leuke DIY’s !!Maar er komen te veel advertenties op de site.Ik snap dat ze ook hun geld moeten verdienen , maar soms gaat het er wel over.Dan staat er vanboven een banner , je halve scherm is een banner , langs de zijkant staan er ook banners , …En elke dag komen er artikelen met advertenties online.Waar je eigenlijk niks aan hebt.

http://mybeautycareblog.wordpress.com/ : Deze is van een vriendin van mij.Ze doet het goed , en schrijft vlot!Alleen spijtig dat er soms maanden geen artikelen online komen.

http://fashion-nd-style.blogspot.com/ :  Zij is eens Blogger van de maand geweest.En terrecht!Silke schrijft leuk , vlot en eerlijk.Haar blog heeft een mooie lay-out!

http://beautykoning.com/ : Ook eens blogger van de maand geweest , en ze blijft een van mijn favorieten!Er komen veel FOTD’s online (wat ik heel leuk vind) en HOWT TO’s .Zeker een leuke blog!

http://lounabeauty.wordpress.com/ : Zij stelt altijd van die leuke outfits samen , haha 😀

http://teddlicious.wordpress.com/ : Teddje heeft ook een leuke blog!!!En een supermooie lay-out!!

Zo , ik denk dat dit het is .Weet jij nog leuke blogs?Of heb je er zelf eentje?Plaats het dan even bij de comments!

Liefs ,

Nina

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s