Babynieuws bij de sterren!

Tussen al die beauty door is er natuurlijk ook nog tijd voor een stukje celebnieuws.De laatste tijd is er veel babynieuws gekomen!Ook zijn er een paar sterren die er zwanger uitzien..Maar zijn ze dat ook?Lees snel meer!

1.) Jelle van Lasgo.

Deze Belgische zangeres blijkt 6 maanden zwanger te zijn! Ze is nog maar amper 3 kilo bijgekomen.Ze loog over het feit dat ze een vriend had , want ze had er wel eentje.Deze wenst uit de pers te blijven.Lasgo zal niet stoppen , maar gewoon door blijven gaan .Ook na en tijdens de zwangerschap.

2.)Beyoncé

Dit had ik jullie al eerder verteld.Er doken ook geruchten op dat Be’s babybuik fake zou zijn of dat ze niet eens zwanger zou zijn.Beyoncé is wel zwanger , dat bevestigde haar woordvoerder.

3.)Katy Perry

Dit doet de geruchtenmolen weer draaien.Er is nog niets concreet gezegd over een zwangerschap , maar Katy werd de laatste keer wel meer gespot met een bol buikje.En elke keer probeert ze het te bedekken , terwijl houdt ze er een tas voor of een schrift.Want voor iemand die niet snoept en heel goed op haar lijn let kan het onmogelijk een ‘eetbuikje’ zijn.Eerder dit jaar lieten Katy en Russel weten dat ze ooit graag een kindje wouden.

4.)Hilary Duff

Hilary is al een paar maanden zwanger en dat maakte ik hier ook al eerder bekend.Ze stelt het goed en heeft voorlopig nog geen pijn of misselijkheid!

5.)Fergie

Fergie zei dat ze het wat rustiger aan wou doen op muziekgebied.Misschien heeft dat met een baby te maken?Fergies buikje werd ook al bol gespot.Zou het dan toch waar zijn?

Dat was het!

Liefs ,

Nina

Advertenties

One thought on “Babynieuws bij de sterren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s