Herfst!

Welkom herfst!

Want hoewel ik gek ben op de zomer , heeft de herfst ook wel zijn charmes!

Het is lekker vroeg donker ; reden te meer om op de bank te kruipen met een fleecedekentje , warme chocolademelk en je favoriete soap op de televisie.Als je op school aankomt ’s morgens is iedereen volop ingepakt met winterjassen , oorwarmers en sjaals.Je fiets door een bos en daar heb je dat kleurenspektakel!Rood , bruin , geel , oranje…Je snuift de frisse ochtendauw op.De kastanjes en eikeltjes vallen van de bomen en je ziet kleine kinderen ze oprapen en hoeveel plezier ze eraan beleven!

Ja , de herfst vind ik leuk.Maar er zijn ook mindere kanten aan ;

Als je minder geluk hebt klettert de regen tegen de ramen.Het is ijskoud en jij moet erdoor met de fiets.Je kan niet lekker in je bed blijven liggen omdat je naar school moet ; Grrr met die kou buiten zou jij wel willen uitslapen!Gedaan met barbecues , en dat zwembad kan je ook wel laten leeglopen.Die shortjes , topjes , kleedjes en andere zomerse kledij moet treurig in je kast blijven hangen.En door die regen loop vast je make-up uit!

Lees snel meer om wat anti-verveeltips!

Don’t feel depri 😉 we gaan even verder met leuke dingen! Hieronder vertel ik jullie dingen die je in de herfst kan doen met je vriendinnen!

Een ouderwetse sleep-over! ; laat de regen maar stromen buiten , jij en je vriendinnen amuseren zich wel.Samen pof je kastanjes , warm je chocolademelk op , maak je popcorn ,… En schuif die matrassen tegen elkaar , stapel de kussens en nestel je lekker onder de honderden dekens!

Blaadjesgevecht! ; op de dagen waarop het niet regent trekken jullie naar het bos.Met je allernieuwste cutest  winterlaarsjes ben je op en top klaar voor een blaadjesgevecht!Smijt ze hoog in de lucht en loop eronder .Je kan ze natuurlijk ook naar elkaar gooien 😉

Beautyblogs! Pluis het internet uit op zoek naar de leukste beautyblogs , je ontdekt vast wel een paar nieuwe!Samen met je vriendinnen doe je dingen na ; “heee die facewash kunnen wij ook maken (En uittesten) !”

Start een blog! Met je vriendinnen start je een leuke blog , iedereen werkt er aan mee!Jullie schrijven over je vriendschap en posten er leuke foto’s bij.

Hopelijk weten jullie nu al wat te doen , keep smiling and see you guys soon!

Nina

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s