Blogger van de maand! (Oktober)

Onze blogger van oktober is … Cynthia Koning!

Zij runt BeautyKoning.com , een hele leuke random beautysite.Ze schrijft heel enthousiast en uitgebreid , perfect dus!

Hier vertelt ze meer over haar grote passie ; haar beautyblog! :

Om te beginnen zal ik mij eerst even voorstellen, mijn naam is Cynthia, ook wel bekend van Beauty Koning, de vrouw met de mannelijke term in haar domeinnaam, maar daar zit een reden achter! Dit jaar ben ik volwassen geworden, volgens de wet en zijn mijn autorijlessen van start gegaan, kortom ik ben 18.

Make-up is altijd aanwezig geweest in mijn jeugd, ik vond het uit toen ik op de basisschool zat, groep 8. Daar is het uiteindelijk allemaal uit ontstaan! Mijn zus begon met het opmaken van haar ogen, erg interessant, later begon ze verschillende blogs te volgen en filmpjes te bekijken. Je bent jong, je wilt graag wat je grotere zus doet, dus zo wilde ik mij ook opmaken. Eenmaal op de middelbare school ontpopte ik mij steeds meer, begon nu ook zelf oogschaduw te dragen en mijn looks kregen meer kleur. Tot in de vierde, ik verfde mijn haar en tekende mijn wenkbrauwen bij. Ondertussen maakte ik verschillende looks die matchte met mijn outfit. Ik ging naar het MBO en daar begon het pas echt!

 Ik startte mijn opleiding als schoonheidsspecialiste en begon meer blogs te volgen, meer filmpjes te bekijken en volgde te technieken op. Je moet je niet vasthouden aan één persoon, maar verschillende personen en zo creëer jij je eigen manier van opmaken. Dat werkte bij mij perfect! Ik ontwikkelde mijn manier maken van looks, het combineren van kleuren en het ontwerpen van “gekke” looks. Mijn looks bestaan uit veel kleur, maar ook aardetinten, neutrale looks, maar toch nog even dat heftige erin, jap, ik ben een daredevil! Ik ben daarom ook graag in de Make Up Store, veel verschillende tinten, maar ook echte knalkleuren!

Ik kom het liefst in de Make Up Store vanwege de geweldige oogschaduws met de perfecte pigmentatie! Daar was ik ook 27 april 2011 te vinden, maar ook in de MAC Store. Ik vind MAC fijn voor de basis, zoals foundations, bronzers en gezichtspoeders. Een heerlijke winkel voor je gezichtsbasis. Mijn foundation bleef niet lang en goed zitten, daar moest verandering in komen, vandaar dat ik op zoek ging naar een primer! Ik bezocht de MAC Store in Amsterdam, werd perfect geholpen en liep trots naar buiten met de primer in mijn MAC tas! Iets wat ik heb, ik ben mega blij met mijn aankopen, maar dan ook echt heel happy! Ik bekijk mijn producten in de trein onderweg naar huis, bespreek het na en thuis bekijk ik alles weer. Dit keer liep het wat anders, ik begon mij af te vragen of er ook voordelen en nadelen aan de primer zou zitten, zou hij echt aan de eisen voldoen zoals het op de verpakking staat?

Eenmaal thuis herhaalde ik alles weer en probeerde een soort van review te schrijven. Het duurde een week, maar toen had ik wel mijn eerste review geschreven! Ik was zo enthousiast dat ik diezelfde middag nog foto’s heb gemaakt en op woensdag 27 april 2011 kwam mijn eerste artikel online!

Sindsdien ben ik actief op het internet met mijn eigen blog! Ik heb wel eens eerder een blog gehad ergens in de tijd van mijn middelbare school, maar het idee bleef in mijn hoofd rondspoken. Ik wilde een professionele blog met kwaliteitsfoto’s, mooie looks en artikelen die leuk zijn om te lezen! Langzamerhand ontwikkel ik mijn eigen manier van bloggen en creëer nieuwe onderwerpen zo heb ik op de zaterdag een artikel over een beroemdheid/zanger/celeb die mij “ontmoet”. Ik maak de persoon na en leg in het artikel uit hoe ik het heb gedaan! Van The Joker uit The Dark Knight tot Adele! Vaak heb ik op de zondag een How To wat ook altijd verschilt, maar zo leuk is om te doen. Het uitleggen van een look, hoe heb ik het gedaan, welke producten heb ik ervoor gebruikt. Daarnaast schrijf ik doordeweeks reviews over verschillende producten van make-up tot crèmes. Natuurlijk kunnen we de FOTD’s niet missen!

 Mijn FOTD’s verschillen altijd, maar dan ook echt altijd! Ik gebruik groen, geel, blauw, zwart, grijs, oranje, het maakt niet uit, ze komen allemaal voorbij! De looks die ik maak, draag ik ook overdag, zoals ik al eerder zei ik ben een daredevil! Het experimenteren met make-up is echt amazing! Zo leuk om te doen, vooral de gekste dingen na te maken, gewoon crazy looks met crazy pictures!

Mijn blog bestaat uit kleur, mijn eigen ervaringen die ik wil delen met jullie in de hoop dat ik jullie wat leer, of jullie mij wat leren en veel gekke foto’s. En met gekke foto’s bedoel ik dan ook echt gekke foto’s, haha! Ik sta bekend om mijn aparte gezichtsuitdrukkingen en post ook wel eens een artikel met “Nog nooit eerder vertoonde beelden.” Foto’s van verschillende artikelen die nooit online zijn gekomen, heerlijke mislukte foto’s die je aan het lachen maken!

 Ik vind het leuk om te bloggen en mijn looks te delen met andere. Ik ben ook zeker van plan om er nog een lange, maar dan ook echt lange tijd mee door te gaan! Op dit moment ben ik nog maar vijf maanden aan het bloggen en vind het nog steeds geweldig! Ik post elke dag een artikel met een review, FOTD of een NOTD. Zaterdag komt een Meets Cynthia online en de zondag een How To!

Om het artikel af te sluiten, mijn naam. Ja, daar krijg ik vaak vragen over. De mensen die mij in het echt kennen snappen het, maar niet iedereen. Mijn achternaam is Koning, ik blog over beauty, BEAUTY KONING! Haha, totaal niet verwacht hé?

Ik wil graag Nina bedanken omdat ze mij tot Blogger Van de Maand heeft uitgeroepen, dat is echt amazing! Hoe leuk is het om zoiets te worden? Echt AMAZING! Bij deze, bedankt Nina!

 Hier zie je Cynthia met een crazy look !

Ik denk dat jullie nu wel genoeg over Cynthia en haar blog weten , neem dus zeker eens een kijkje : http://beautykoning.com/

Kus ,

Nina

Wil jij hier met jouw beautyblog eens een keertje staan?Mail me dan : beautytipscelebs@hotmail.com en wie weet kom jij volgende maand in deze rubriek!

Advertenties

7 thoughts on “Blogger van de maand! (Oktober)

  1. Pingback: Blogger Van De Maand! | Beauty Koning

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s