Tips ; iemand anders een nieuwe look geven.

Vandaag geef ik jullie tips , voor iemand anders een nieuwe look te bezorgen.Stel je gaat met iemand shoppen en het is de bedoeling dat die persoon een nieuwe outfit heeft , met bijpassende accesoires , make-up , nagellak en schoenen.Let me give you some tips!

Allereerst de outfit!Het belangrijkste van allemaal , dit is je basis.Zorg bv voor een hoofdkleur.Neem nu even bruin.Zorg dat er in de kleren leuke kleuraccenten zitten , dat kan doormiddel van een riempje gebeuren maar ook gewoon door een mooie print op het shirt.Het moet geen kleurboek worden!Als je een bruine outfit hebt (of een andere donkere kleur) moet je erop letten dat je zeker een kleuraccent hebt.Groen past mooi bij bruin.

Nu gaan we schoenen scoren.Denk even na voor welke gelegenheid de nieuwe look bedoeld is.All-stars zijn prima voor een back 2 school outfit , hakken zorgen voor een elegante toets.Maak het totaalplaatje niet saai , als je outfit in het bruin is en je schoenen ook….Boring!

De accesoires!Weer komt dat kleuraccent terug.Maak de accesoires niet to much , een mooie armband en een stel oorbellen zijn al meer dan voldoende.Als je een diepe decollté hebt , draag dan een halsketting.Zorg dat deze niet lager is dan je decollté!Als je een halsketting draagt , vermijd dan oorbellen.Tzenzij het van die kleine diamantjes zijn.

Make-up en nagellak zijn de finishing touch!Sorry dat ik in herhaling val , maar weer komt dat kleuraccent terug!Voor de nagels kan je met verschillende kleuren werken.Bv je lakt je nagels in het kakigroen en je maakt een bruine tip.Je kan ook stickertjes of nepnagels gebruiken.Wat de make-up betreft ; mascara , oogpotlood , foundation en lipstick/gloss zijn een verplichting.Oogschaduw kan ook mooi zijn , maar zorg dat het natuurlijk blijft.Laat de persoon in kwestie z’n oogpotlood en mascara zelf doen.Tenzij je een professionele visagiste bent , blijf je er beter vanaf.Je kan makkelijk mis zitten en dan heeft je vriendin een ontstoken oog….Als je oogschaduw aanbrengt is het belangrijk om je kwast goed af te tikken.Als je dat niet doet valt er los poeder in de persoon haar oog.Awwwtch!Verder mag je ook niet op haar gezicht leunen.

Het haar …. Hier kan je zo verschillende kanten mee op , dat hier niet echt regels voor zijn.Een leuk haaraccesoire is natuurlijk een must.

 

Hopelijk hadden jullie er wat aan.Tot de volgende keer! x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s