How to : Lipstick aanbrengen.

Lipstick aanbrengen doet iedereen op zijn eigen manier.Sommigen doen gewoon de lipstick op.Anderen doen er ook nog gloss overheen en gebruiken een lipbalm als basis.Ik ga jullie de meest uitgebreide manier laten zien!

Stap 1 ; Scrubben.Vooral als je nude lippen gaat maken , is het belangrijk om je lippen even te scrubben.Je ziet heel goed de velletjes op je lippen , en dat is op z’n zachtst gezegd niet charmant staan…Een lipscrub is easy te maken!Klik hier en hier om te zien hoe.

Stap 2 ; Lippotlood.Neem een lippotlood in de kleur van de lipstick die je wilt gebruiken.Begin met de buitekant van je lippen te tekenen , eerst in het midden (de cupidoboog).Dan voorzichtig inkleuren.Zorg bij het inkleuren dat je potlood niet meer zo scherp is.Dat kleurt beter.

Stap 3 ; Lipbalm.Jaaa , deze stap is NA het potlood , als je eerst balm opdoet is het moeilijker om te tekenen met het lippotlood.Lipbalm beschermt je lippen en zorgt dat de stick beter blijft zitten.TIP : gebruik lipbalm met een geur (Kokosnoot mmmm….).

Stap 4 ; Kleur.Nu is het tijd voor de lipstick zelf aan te brengen.Kies een leuk kleurtje.Als je rode kiest , doe je deze beter met een kwastje op.Dat werkt preciezer langs de rand van je lippen.

Wil je matte lippen?

Doe wat transparant poeder over de kleur.Dep het er voorzichtig op.

Wil je glimmende shiny lippen?

Doe dan wat doorzichtige lipgloss op je lippen.Let er wel op dat de kleur van de lippenstift afgeeft en op je borsteltje terrechtkomt.Neem dus een oude lipgloss of was je borsteltje goed uit voor je het weer in de gloss doet.

Dat was het , hopelijk hebben jullie er wat aan.Tot ziens!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s