De vriendschap van…Selena Gomez en Demi Lovato

Hier is een overzichtje van de toch wel opmerkelijke band tussen de twee disney-sterren ; Selena Gomez en Demi Lovato!

Sel en Demi krijgen in 2002 hun allereerste rol in een kinderreeks genaamd ; Barney and friends.Hun rol stopt in 2003.Op de set leerden de twee meisjes elkaar kennen en het klikte meteen.Hun vriendschap is gestart.

In 2009 acteerden Selena en Demi samen in de film ; Princess Protection Program.Ze zongen One and the Same , de soundtrack van de film , en namen er ook een videoclip van op.

Maar…Toen dreigde er iets mis te gaan…Taylor Swift kwam er blijkbaar tussen…Toen Demi Lovato in februari 2010 wat fans ontmoette , vroeg er een meisje hoe het met Selena was.Demi antwoorde bitchy : “Ask Taylor”.Ze zou hiermee verwijzen naar Taylor Swift die steeds beter en beter met Selena Gomez overweg leek te komen.Selena verklaarde Taylor zelfs tot haar ‘Big Sister’.Wat Selena nog verklaarde in hetzelfde interview was dat zij en Demi geen BFF’s meer waren.Auuwtch.

Omdat Demi toen ‘alleen’ was , zocht ze een nieuwe BFF.De gelukkige was Miley Cyrus.Maar Miley wou meer volwassen worden en op haar beurt zocht zij een nieuwe BFF (Kelly Clarckson).

Maar toen Demi Lovato werd opgenomen in de gesloten instelling en Miley geen enkele sms stuurde , was de vriendschap tussen Miley & Demi voorgoed voorbij.

Selena zocht op haar beurt wel contact met Demi.Sel steunde haar vriendin en er ging geen moment voorbij of ze dacht aan Demi.Toen de 3 maand er eindelijk opzat en Lovato mocht gaan en staan waar ze wilde , ging ze  eerst naar haar oud-BFF Selena toe om het goed te maken.

Sindsien zijn ze terug BFF , en laten we hopen dat het ook zo blijft!

Wie wil jij in de volgende “De vriendschap van…”  zien?

Advertenties

One thought on “De vriendschap van…Selena Gomez en Demi Lovato

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s